Hotel ROMAN

Fie ca sunteti in vacanta sau faceti o iesire cu familia si prietenii, fie ca organizati un seminar sau participati la un training, fie ca aveti o intalnire de afaceri, planificati un eveniment festiv sau va intalniti cu prieteni din strainatate carora vreti sa le aratati un loc de o frumusete rara din Romania, Hotelul Roman va pune la dispozitie de fiecare data tot ce aveti nevoie.

De la camerele frumoase si odihnitoare, la restaurantul cu preparate savuroase din ingrediente intotdeauna proaspete, de la piscina cu apa termala si pana la centrul de wellness, masajele de relaxare si procedurile de tratament, totul este aici pentru ca dvs. si cei dragi sa aveti o sedere de neuitat. Punem pasiune si daruire in tot ce facem.

Complexul Hotelier Roman dispune de 29 camere single, 146 camere duble, 7 apartamente, baza de tratament proprie, piscina interioara, cabinete medicale, sala de gimnastica, restaurant, bar de zi, sala de conferinte, bai romane, parcare.

Bucurati-va chiar de la fereasta camerei dvs. de peisaje minunate si de aerul curat al padurii!

Respectand frumusetea arhitecturala a Bailor Herculane si nobila sa istorie, Hotelul Roman se incadreaza perfect in formele din peisajul aproape salbatic. Amplasat pe stanca, in vecinatatea padurii, va fereste de zgomotele din centrul statiunii, oferindu-va in schimb ciripitul vesel al pasarilor si aerul curat.

Vacanta odihnitoare sau relaxare activa?

Oricare ar fi planurile dvs., la Hotelul Roman va veti relaxa cu adevarat, veti savura mancaruri gustoase, veti fi serviti impecabil si veti fi tratati cu toata consideratia.

Puteti exersa la sala de fitness sau puteti face cateva ture de bazin in piscina acoperita.

Puteti sa dormiti pana tarziu in camera dvs. confortabila si primitoare in care daca lasati fereastra deschisa patrunde mireasma padurii si ciripitul pasarelelor. Puteti sa alegeti un masaj de relaxare si alte proceduri de inlaturare a stresului ori puteti sa apelati la un tratament complet sub atenta supraveghere a personalului nostru medical de inalta specializare.

Relaxare activa si pentru cei care doresc sa vada minunatiile care ne inconjoara

Mai puteti vizita monumentele istorice din statiune si din imprejurimi, puteti face excursii pentru a vedea si alte peisaje frumoase si obiective turistice remarcabile, iar la subsolul hotelului am amenajat un muzeu chiar intr-una din Baile Romane.

Sunt atat de multe lucruri de vazut si de facut!


Tratamentul la hotel pe baza biletului de trimitere însoțit de cardul de sănătate se oferă ca supliment la pachetul de baza din oferta hotelului.Pentru cei veniți din afara hotelului se solicita programări anticipate care se aproba în funcție de locurile si fondurile disponibile.

Galerie foto