Restaurant

Ambianta rafinata, meniul savuros si personalul atent la detalii va stau la dispozitie pentru evenimente de inalta clasa. Restaurantul are o capacitate totala de 350 locuri. Mesele, scaunele si intreaga ambianta pot fi decorate festiv in mai multe variante, dupa dorintele dvs.

Barul, cu o capacitate de 40 de locuri, va sta la dispozitie cu decorul sau cald si primitor pentru organizarea unui eveniment in familie sau cu un cerc mai intim de prieteni.

Personalul nostru este atent la fiecare detaliu si serveste cu profesionalism si entuziasm fiecare oaspete, indiferent cat de mare este reuniunea pe care o planificati.

Realizarea meniului festiv pentru un eveniment special este una dintre activitatile preferate ale bucatarului nostru sef care incearca sa se auto-depaseasca cu fiecare ocazie. Oricat de pretentiosi ar fi oaspetii dvs., vor ramane impresionati de aspectul si aroma mancarurilor.

Avem experienta in organizarea de evenimente festive si stim ca va doriti ca al dvs. sa se desfasoare exemplar. Suntem flexibili si va vom veni in intampinare cu sfaturi si sugestii. Spuneti-ne ce va doriti si va vom indeplini visul. Va vom pune la dispozitie totul, de la echipamente de sonorizare pana la decorarea salii si mise-en-place.

Contactati-ne la telefon 0255-560.394 si spuneti-ne ce tip de eveniment doriti sa organizati. Vom fi bucurosi sa va oferim toate informatiile si sugestiile de care aveti nevoie.